perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tunteet ja välittäminen

Ajattelin koittaa nyt väsätä jonkinnäköisen tällasen mielipidepostauksen.

Idean tähän sain siitä mun onnettomuudesta. En tiedä miettiikö joku muukin välillä että välittääkö kukaan jos itselle käy jotain.
Useinhan käy niin että ajattelee ettei kukaan edes huomaisi jos itselle tapahtuisi jotain tai jos loukkaisi pahasti tai jos lopettaisi vaikka harrastuksen.

Itsehän ajattelin ennen onnettomuuttani juurikin noin, mutta onnettomuus avasi silmäni totaalisesti, todella moni välitti ja oli huolissaan. Eli kaikki ihmiset eivät välttämättä näytä sitä että välittävät ennen kuin jotain oikeasti pahaa tapahtuu.
Ehkä me vaan yritämme olla kovia ja emme halua vaikuttaa liian kiintyneiltä mihinkään.Yritämme piilotella todellisia tunteitamme ja ottamaan kaiken asenteella "so?".

Nykyään itse näytän tunteeni todella hyvin  enkä halua että ihmiset joista  välitän joutuvat arvuuttelemaan että mitäköhän heistä ajattelen, koska en ikinä haluaisi tilanteeseen missä sen sanominen olisi liian myöhäistä.
Miksi ihmisten on niin vaikea näyttää tunteitaan? Miksi ei voi vaan olla oma itsensä vaan täytyy esittää jotain muuta?


Itse pyrin näyttämään että välitän, niin tärkeille ihmisille kuin eläimillekkin koska en ikinä halua joutua katumaan siksi että koitin olla kova ja välinpitämätön.Vaikka on ihmisia joista en erityisemmin pida niin koitan etsiä heistäkin ne hyvät puolet ja unohtaa huonot, ihmiset kun ovat kaikki erillaisia.

Miettikää itse kuinka kamalaa olisi jos vaikka äiti, paras ystävä tai vaikka oma koira kuolisi ja ette olisi koskaan kertoneet heille kuinka paljon heistä välititte, ette olleet kertoneet että välititte..
Vaikka koira ei välttämättä sitä ymmärtäisikään samalla tavalla kuin ihminen niin silti tulisi itselleni ainakin yhtä kurja olo jos vaikka siru jäisi auton alle ja viimeiseksi olisin vain ollut välinpitämätön sitä kohtaan ..Katuisin sitä aina.

Joten siis muistakaahan kertoa läheisillenne että te välitätte, että he ovat teille tärkeitä ja rakastatte heitä heidän tekemistään virheistä huolimatta.!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti