torstai 3. huhtikuuta 2014

Vähän kuulumisia ja ratsastusta

Kerron nyt heti alkuun että tosiaan, reisi ei ole vieläkään luutunut,lantion on melkein ja kylkiluut on.
Reisiluuhan oli mennyt ihan poikki ja luunpäiden välissä on edelleen rako.

Ja sitten kun kerron vähän tän päivän ratsastuksesta niin kyllä tiedän istunnalliset virheeni, istunta on täs n6kk aikana tottakai huonontunut ja kun tosiaan tuo vasen jalka ei ole vielä kunnossa niin oikeaoppinen ratsastus on vaikeaa, sen takia en myöskään vielä ratsastele paljoa.

Tänään kysyin jos riina menisi leimun selkään ensin kun nyt keväällä on taas turhaa energiaa jonka leimu purkaa pukkeihin yms.ja tänäänkin tuli yksi komea rodeosarja pystyynhyppyine kaikkineen riinan kanssa.Mutta kun riina sai leimun turhat pöllöilyt pois ja hevosen moottorin toimimaan niin sitten menin itse selkään.

Käynnissä taivuttelin hetken ja sitten otin ravia, ja hyi että leimusta on tullu etupainoinen,välillä kantaa itsensä ihan hyvin mutta suureksi osaksi menee etupainoiseksi.
Otin tänään myös laukkaa leimulla ekan kerran puoleen vuoteen ja ihan hyvin se sujui.En ratsastanut pitkään etten rasita reittäkään liikaa ja otin sitten loppuravit löysin ohjin.










Sitä odotellessa että pääsis taas kunnolla liikuttelee leimua ja työskentelee sen kaa.

Donnan liikutuksen ja hoidonhan hoitaa tällä hetellä oikeastan kokonaan Riina ja Tuutu.Tuutu on siis donnan vuokraaja joka käy 3krt viikossa sillä donnan selkään en voi vielä hetkeen mennä, sekun on vielä sen verran projekti vaikka eteenpäin onkin mennyt.
Nyt sillä on hierojan ohjeen mukaan vielä kevyt jakso mutta pikkuhiljaa aletaan vaatia siltä enemmän.

Omassa kämpässä asun myöskin taas:)
voin tehdä joku päivä kämpäst postausta jos kiinnostaa?

Nyt sunnuntaina olen lähdössä äidin kanssa Teneriffalle, kuvia tulen ottamaan paljon sielläkin että jos jotakuta kiinnostaa niin voin postauksen matkastakin sitten tehdä että sais tätä blogia vähän heräämään henkiin:D

P.S.bannereita saa lähetellä sähköpostiin jos kiinnostaa tehdä:)

Loppuun vielä yks kuva sirusta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti