lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tamman liikutus

Tässä yks päivä ratsastin tamman taas:)

Se oli kivan pirteä ja halukas liikkumaan, ravasi todella rauhallisesti vaikka energiaa olikin järjetön määrä.
Mentiin kolmikaarista kiemurauraa ja voltteja ja muutenkin taivuttelin tammaa.
Se haki myös välillä hiukan alas ravissakin.Tehtiin myös pysähdyksiä ja peruutuksia ja pohkeenväistöjä mutta ei laukkaa.Suhteellisen rauhallinen n40min treeni:)

Netti sekoaa ni kuvien laitto nyt hieman hankalaa... huomenna on donnalla riinan kanssa valkku, toivon että netti toimis niin että saan kuviakin teille mutta saapa nähdä kun näiden 3kuvan laittamiseen meni yli tunti




maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Ei oo vaan ollut aikaa kirjoittaa eikä oo kyllä nytkään. Kerron lyhyesti mitä on ollut ja jos haluatte yksityiskohtasempaa postausta jostain näistä niin pyytäkää:D

Yksi päivä juoksutin Donnan liinassa sivuohjilla ja se meni tosi hyvin, klinikalta sanottiin että donna on kunnossa ja voi palata asteittain normaaliin liikutukseen.





Oltiin Julian kanssa Eurassa mun vanhalla työpaikalla.Menossa uudelleenkin.Puettiin mm.riimu ekaa kertaa 1kk varsalle ja vuoltiin kavioita orilta ja ajettiin yms..








Ratsastin tallin issikka ruunan eilen ja oli kyllä hieno!








maanantai 16. kesäkuuta 2014

Leimun kisat eilen ja Donnan maastakäsittely

Aamulla mentiin siis marin kanssa tallille.Haettiin hevonen laitumelta ja harjaamista ja harjaamista, sitten ei meinattu saada Riinaa hereille ja iski stressi, mutta Riina tuli kuitenkin sitten ihan ajoissa tallille:D
Sitten matka kisapaikalle ja ensin oltiin kisapaikal jonkin aikaa, ilmottauduttiin ja sillee kun oltii tunti etuajassa:)

Sitte heppa ulos traikusta ja varusteet niskaan ja Riina selkään ja kävelemään, kävi sit maneesissa pissalla ku ulkona ei voinu pissata.






Sitten verkka ja 80cm rata.
Tulos 0/4 eli perusrata puhdas ja uusinnasta toisiks vika alas..

Video ei nyt lataa..

Sitte 90cm saatiin odotella taas ja katottiin kaikkii muita ratoja yms.Ja sitte Riina meni kävelee radan joka oli eri ku 80cm luokassa.



Sitten verkka ja radalle.Arvostelu oli sama kuin 80cm ja nyt tuli 4vp perusradalta , loppurata meni tosi hyvin:) Ja Leimu ei olis halunnu lähtee kisoista.










Donnan kanssa tein sit ihan maastakäsin juttuja kun se on nyt selästä jumissa vaihteeksi, nyt jo arnikalla ja kevyellä liikutuksella parempi.Tänään juoksutan liinassa.












perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kuvia eilisestä

Menin eilen Donnan mutta nyt oon laiskalla tuulella enkä jaksa paljoa kirjoittaa.
Sen verran alkuun että Tamma on laihtunut, putosin laukassa kun satula kierähty kyljelle ja oli niissä kireyksissä missä on aiemmin ollut..Onneksi en loukannut.

Ja loppuraveissa tamma haki jopa alas enemmän kuin aiemmin:)