tiistai 13. tammikuuta 2015

Mielenkiintoinen maasto Roksun kanssa

Päätin tänään että mä menen Roksunkin selässä käymään kun en oo sillä nyt yli 2kk mennyt..
No kenttä oli jäässä ja muutenkin suurempi mahdollisuus siellä että sitä ei kiinnosta ja pylly nousee ja itse olen saikun jälkeen ratsastanut vasta vähän niin..

No päätimpä sitten mennä maastoon, en saanut seuraa niin päätin vielä että meen yksin ja se ei ole kertaakaan ollut yksin missään vähänkään pidemmällä maastolla.
Herra käveli reippaasti ja jösses ton hepan selässä ylämäet on nii outoja, sillä on niin vahva takaosa et tuntee oikeesti kuinka se takaosa tekee töitä, vaikea selittää :D

Puolessa välissä suunnilleen sitten kauempana meni joku mönkijä aura, tää tuijottaa ja kylmän viileästi kääntyy ympäri, koitin kääntää takaisin, peruuttaa ja meinaa tulla pukki...ajattelen että ei paska, en kyllä anna periksi. meen edelliseen risteykseen ja käännän takaisin missä aura oli ollut, sitten mentiin eli tilanne selvitetty huh :D

Sitten kävellään ihan pitkin ohjin ja rode katselee maisemia.No yhtäkkiä kun tulee jyrkempi ala mäki niin taas käännytään viileästi ympäri, olen siinä kohtaa vaan että jaaaha et jaksaisi..taas edelliseen risteykseen ja turpa kohti menosuuntaa ja sitten mäki mentiin onngelmitta.

Nyt ollaan sitten jo paljon ylipuolenvälin, ja sopivasti samassa kohtaa tienreunassa olevien paalien muovit heiluu ja vastaan tulee auto, herran herkkä sielu ei voinut kestää ja taas käännyttiin..sitten tuli yksi pieni pukkikin ja peruutettiin ojan kautta kun koitin kääntää takaisin..No lopulta tulen alas ja talutan paalien luokse ja paalin päältä selkään, tilanne ohi taas.

Loppumatka menikin sitten ihan hyvin pitkin ohjin, vaikka kerran piti viimeisessä mäessä meinata jumittaa kun siellä oli mummo pyörän kanssa:D

On se vaan niin hassu hevonen, oikea persoona, mutta huumoria vaan, sen täytyy vaan koittaa mutta kun ei anna periksi niin kaipa se siitä, oli kuitenkin loppupeleissä tosi kiva maasto!:)


Huomenna tulee yks vuokraaja ehdokas ni en herran selkään mee ite, mut ratsastan varmaan leimun :) Ja torstaina on vuokraajan päivä, kattoo jos menis Leimun sillonki ja nyt pakko alkaa maastoilee ton höpöson kaa kahdestaan useammin :)!

3 kommenttia:

  1. Kiva ettei kuitenkaan hepuloi niin kuulostaa ihan asialliselta kun jaksoit itse pitää pääsi :) Aina kivempi maastokaveri kun jos se olisi kerrasta paniikki päällä ja kiitoa kotio :D Fiksu kun asioista voidaan keskustella ja pääsee sitten useammin maastoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu onneks kuitenki fiksu eikä lähde täysil kotiin niinku esim donna ekal maastol :D mut huumoria vaan ton kaa ku herkkis jänishousu täytyy hiukan muka olla :3

      Poista