torstai 12. helmikuuta 2015

Rakenne kuvat

Huomenna tulee postaus kun ratsastin Leimun ja Folken tänään mutta multa pyydettiin rakennekuvia niin otin sitten. Ja näkee sitten muutosta ehkä joskus.

Rode



Ensinnäkin olin iloinen kun katsoin rakanne kuvaa. Ei se onneksi ookkaan niin laihassa kunnossa mitä liikkuessa näyttää, mutta ei läskikään. Lihasta saa tulla ja tuleekin treenatessa lisää, mutta omaan silmään Rodella on tosi kiva ja sopusuhtainen rakenne.
Ja jos joku kun sanoi niin sanoo että näyttää radalta tulleelta lv:ltä niin mäki haluun nähdä ton näkösen just radalta tulleen :D

Selkään saisi omaan silmään tulla ehkä eniten lihasta ja taakse, kaulaan lihasta tulee kun takaosa toimii ja kaula pyöristyy ja hevonen kantaa itsensä.

Leimu



Kaksi kuvaa ihan että alempi liikutuksen jälkeen niin näkee paremmin kun ylemmässä karvat pörröllään.kuvien välillä aikaa päivä.

Ja Leimukin ihan ok kunnossa. Lihasta saisi olla enemmän mutta ollut nyt pidempään vähäisellä liikutuksella ja vasta noin 3 viikkoa olen enemmän sillä mennyt, parempaan suuntaan mennään ja eiköhän herra kesällä ole jo tosi kivassa kunnossa !:)
Takaosaan kaipaisi eniten voimaa joten takaosaa kehittäviä tehtäviä saa antaa koska liikuessaan kulkee kyllä takaosa alla:)


2 kommenttia:

  1. Kumpikin hienon näköisiä, hyvänmuotoisia! Kiva kun jaksoit ottaa kuvast :) Ihana pörrö-Leimu :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) kiva se oli itsekkin katsoa miltä pojat näyttää

      Poista