torstai 12. tammikuuta 2017

Kaikelaista

Nimeä en nyt keksinyt enkä oikeastaan edes tiedä onko mulla mitään sen ihmeepää kirjoitettavaa, kunhan halusin kirjoittaa blogiin jotain juuri nyt :D

Painonpudotus on lähtenyt käyntiin ihan ok, mutta ei niin aktiivisesti mitä aluperin oli tarkoitus, smoothieta juon vähintää kerran päivässä ja aterioita olen vähentänyt, aiemmin tuli syötyä vaikka ei oikeasti nälkä ollutkaan ja nyt olen syönyt max 3 lämmintä ateriaa ja napostelun jättänyt todella vähälle.
Ensi kuusta tarkoitus tulla täysin herkuton ja tavoite jatkaa myös tipatonta.
Ja toivon myös koiran lisäävän ulkoilu motivaatiota reilusti, ja uskon sen menevänkin niin kun nyttenkin meinasin lenkille lähteä mutta en yksin saanut aikaiseksi. Huomenna kun äiti hoitaa Leimun niin menen lenkille ainakin kerran ja tavoitteena mennä sekä aamulla että illalla.
Pudotusta ei vielä ole tullut kuin n.-1,2kg mutta pikkuhiljaa.

Nytkin juon smothieta tässä kun kirjoitan ja pian sen jälkeen menen nukkumaan.
Tänään onkin tullut tehtyä paljon kaikkea, pesty pyykkiä,siivottu koko kämppä, vaihdettu kaikkien kissanhiekkalaatikoiden hiekka ja pesty laatikot ja luettu koiran koulutuksesta ja pohdittu miten järkevin tapa aloittaa se.
Tehty ruokaa ja tänään söinkin vain yhden lämpimän aterian kun en oikeastaan ole ehtinyt sen enempää eikä kyllä ole nälkäkään ollut.

Eipä tässä sen enempää kirjoitettavaa ole.

4 kommenttia:

  1. Painonpudotuksessakin "hiljaa hyvä tulee". Tärkeää on sitten se, että pystyy pitämään ruokailut ja liikunnat tasapainossa. Jojoilu ei ole hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiiän, joskus laihduttanu liian kiireellä ja kostautunut myöhemmin..Tasapainoisena ja säännööllisenä pitäminen ruokailujen suhteen mulla hiukan ongelma.. Kiitos neuvoista:) nimenomaan hiljaa hyvä tulee :)

      Poista
  2. Tsemppiä painon pudotukseen!

    Ps. Yksi hyvä niksi ainakin itellä toimii jos tekee mieli herkkuja, niin pesee hampaat tai ottaa väkevän mynthonin suuhun, niin vie sen makean himon :)

    VastaaPoista